Chat here,darling.

Tuesday, June 3, 2014

Giveaway [3] : 1st Anniversary Yana & Dean



1 Jun 2013 ~ 1 Jun 2014 
Dengan ini Yana Pink Blossom melancarkan Giveaway [3] : 1st Anniversary Yana & Dean. Giveaway ni dianjurkan sempena menyambut genap setahun usia perkahwinan Yana & Dean. 


[ Klik Banner Untuk Join ]


SENARAI HADIAH :-

5 buah Al-Quran + DVD (Tafsir + Tajwid) x 5 pemenang (Random.org)
Cash RM20 x 1 pemenang (Top Referral)
Cash RM20 x 1 pemenang (Ucapan Paling Kreatif & Menarik)


UCAPAN UNTUK YANA & DEAN :-

Well, actually saya sudah lama follow blog akak and like page akak :)




Hah, sekarang masa untuk miss membebel dengan panjang lebar. Rasanya tidaklah panjang sangat. Harap tak bosanlah membaca. Yang pertama sekali, miss nak ucapkan tahniah sebab ikatan cinta kauorang berdua masih kukuh dan kuat. Alhamdulillah. *baling bunga ros* Selamat ulang tahun juga ya :D Anyway, gambar tu comel woh, banyak sweet bila sudah halal. ekeke. Moga bahagia sampai ke syurga. Moga sentiasa mendapat berkat :3


Kedua, jadikan agama sebagi penguat kasih. Oh ya,sentiasa juga berdoa supaya tidak berlaku perkara-perkara yang tak sepatutnya berlaku dan dihindari daripada keburukan. From now on, you guys mesti support antara satu sama lain. Sama-sama susah dan sama-sama senang. Baru bahagia macam itu. Segala memori pahit,manis,masam dan masin. Ditelan bersama supaya hubungan kauorang makin bertambah kuat. Miss doakan agar akak dan abang bahagia di dunia dan di akhirat. 

Semoga Allah memberkati hubungan kalian, memberi petunjuk untuk kalian berdua supaya berjalan di jalan yang betul. 

Semoga Allah memberi kalian rezeki yang banyak dan sentiasa mendapat keredhaan Ilahi. Ketabahan dan kesabaran sentiasa mengiringi perjalan hidup kamu berdua. Ya Allah, kau bukakanlah semua pintu kebajikan, keselamatan, kesihatan dan segala pintu kebaikan di dunia dan di akhirat. Ya Allah, kurniakanlah cahaya mata kepada mereka berdua. Kurniakanlah cahaya mata yang baik, soleh dan solehah. 

Miss nak ucapkan semoga hubungan pasangan ini kekal sampai akhirnya. Bila sudah suka, hati mula rasa cinta. Moga cinta kauorang berdua sentiasa diredhai oleh Allah.

Selamat ulang tahun ! :D Semoga kalian berdua kuat menempuhi cabaran dan dugaan hidup! Ganbatte!

Abang sayang akak. Akak pun sayang abang. 
P/S : Maaf kalau panjang sangat. Gaya berbicara macam  miss dah kahwin aje. Haha. :) Maaf kalau keterlaluan. Dan maaflah.

Marriage

*Nota : Semoga bloggerista semua sudi support GA ni dan mendoakan yang terbaik buat kami Yana & Dean. Semoga dengan doa-doa daripada kalian, impian Yana & Dean akan tercapai. Insyaallah.



10 comments:

Shiro Usagi said...

good luck yee :D

miss wawa said...

good luck lalinggg :D

Al-hafiez Abdul Masid said...

Goodluck. ^_^

Iola said...

goodluck dear hihi

Junkyo No Hikari said...

OMG!!! Hadiah Al-Quran, (Quran dah ada.. tapi rasa mcm nak je yg baru :D

anyway Good Luck k ^__^
hadiah yg berilmu dunia akhirat mmg terbaik ^_^

Anis Aisyah said...

goodluck :)

zahrenn na said...

wah...gudluck dear..haha

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Salam my dear. Terima kasih kerana sudi support & join Giveaway [3]: 1st Anniversary Yana & Dean. Terima kasih juga di atas doa kpd kami berdua yer yg pjg lebar ni, terharu tawww. Btw, good luck (^^,)

Singgah sambil menabung mr.nuff~

Inlove -wanda said...

Hei ,Salam perkenalan . Saya datang singgah dan menjemput Jomlah Join ~~goodluckk .
- http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/06/giveaway-3-1st-anniversary-yana-dean.html (1 JULAI )
- http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/05/smile-giveaway-by-shad.html (7 june)

Inlove -wanda said...

Hei ,Salam perkenalan . Saya datang singgah dan menjemput Jomlah Join ~~goodluckk .
- http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/06/giveaway-3-1st-anniversary-yana-dean.html (1 JULAI )
- http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/05/smile-giveaway-by-shad.html (7 june)